June 9, 2017

Please reload

Seneste blogindlæg

Hvem er bedsteforældrene, når forældrene bliver skilt?

August 19, 2017

1/3
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Mentor-coaching - Verden forandrer sig hurtigere end vi kan planlægge.

February 10, 2017

 Det er ikke ligegyldigt at Det gamle ”Javel her Møller” nu er slut med den nye bestyrelsesformand Jim Hagemann Snabe.  Den enkelte medarbejders evne til selv at tænke og handle i overensstemmelse med en overordnet retning er afgørende for virksomhedens succes. Vi er i en verden som forandrer sig hurtigere end man kan planlægge. 

 

Det gælder ikke kun for AP Møller, at fremtiden ikke kan lægges i faste rammer – den er uforudsigelig både i den offentlige- og den private erhvervsverden, ja, selv i det private liv. I en omskiftelig erhvervsverden skal de enkelte medarbejdere arbejde tæt sammen. Det kalder på redskaber til at kunne fokusere nærværende med viden og forståelse.  Hertil er træning den mest kendte og almindelige læringsproces. 

 

Stahlschmidt arbejder med praksislæring gennem mentor-coaching. I mentor-coaching arbejder vi med konkrete nødvendigheder af at skabe et resultat. 

 

Det er således en begivenhed eller episode, som er udgangspunktet for læring. 

I en mentorcoaching kultur bliver læring således omgivet, gennemsyret, og transcenderet i forhold til begivenheden eller situationen. 

 

Det er vigtigt at mentor/ coach er konstant i en lærende situation. Mentorcoach skal møde sine egne udfordringer og være i læring og udvikle færdigheder, som er nødvendige for hele tiden at være den effektive .

 

I Stahlschmidt sætter vi fokus på konteksten og nødvendigheden af at skabe et resultat. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os
Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon