June 9, 2017

Please reload

Seneste blogindlæg

Hvem er bedsteforældrene, når forældrene bliver skilt?

August 19, 2017

1/3
Please reload

Udvalgte blogindlæg

– at gøre en god forening bedre

April 7, 2017

 

Det var formanden for kunstforeningen, som henvendte sig! Egentlig er bestyrelsen godt tilfreds med foreningens udvikling: Fine lokaleforhold, udstillingerne, samarbejdet, arbejdsindsatsen, jo så er der lige det med besøgstallet og så kunne de godt tænke sig at få nogle unge med i foreningens fællesskab? Det kunne måske blive livligere, Kan du give et oplæg til det? 

 

Gør formålet klart – lyt til alle stemmer 

Bestyrelsen indkaldte til et medlemsmøde, med det overordnede spørgsmål: ”Kan vi gøre en god forening = vores forening - bedre?” Det var alle 17 fremmødte medlemmer enige i.

 

De havde opstillet stole i rækker og havde måske forventet at jeg skulle fortælle om, hvad der skulle reguleres på! Men sådan blev det ikke. Stolene blev sat i en cirkel, så alle kunne se hinandens ansigtsudtryk – i stedet for en ryg foran. 

Hver især fik spørgsmålet: ”Hvad har været den største oplevelse med foreningen?” Selvfølelsen voksede og de trak pointer ud: ”Ja, vi skal ud i byen med kunsten!”; ”Vi skal styrke vores mod til at komme med overraskelser!” osv. 

Efterfølgende arbejde vi gennem ”i det kreative- og innovative rum” og derefter ind i et realistisk rum. Dette førte frem til en prioriteret arbejdsplan. På de to timer kom der et resultat, hvor hver eneste af de 17 medlemmer havde sat deres spor til en fælles ubearbejdet juvel, som alle så frem til at bearbejde.

Jeg har forslået bestyrelsen at vi nu bruger 2-3 gange på at få ført 5 nye ideer ud i livet.

Nils@Stahlschmidt.dk  kan kontaktes hvis foreningen skal have et boost- eller der måske er forhold, som kalder på en afklaring.

 

Er det noget vi ønsker at regulere på? 

Hvordan får vi de mest kreative ideer frem hos hinanden?

Hvordan får vi det til virkelighed?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os
Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon