June 9, 2017

Please reload

Seneste blogindlæg

Hvem er bedsteforældrene, når forældrene bliver skilt?

August 19, 2017

1/3
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Har I allerede indført den nødvendige feedback-kultur?

May 5, 2017

 

 

Hvordan forholder I jer til Skolereformens nye vilkår? 

Er jeres fokus på undervisning flyttet? Før skulle læreren forberede sig til den excellente  undervisning med sig selv i centrum.  Nu er både elev og lærer på vej med personlig læring. Ikke alene lærerens- men også elevens fokus er på den forandring, som I er på vej med. I skal tale sammen undervejs. Og så skal I justere. 

 

Undersøgelser viser at mange skoler i Danmark stadig mangler at følge op på denne ændring.  Nogle skoler har forstået forandringen. Er I blandt de skoler, som har indført en feedbackkultur? Jeg mener ikke bare ”haft et kursus og summet sammen om feedback”. Nej, jeg mener om I har taget udfordringen op om, at alle på skolen er i en lærende proces: lederteamet, personalet, eleverne – ja, også forældrene skal inddrages i læringsprocesserne.  

Og så har I et fælles værktøj, som er indførelse af en kultur, hvor man snakker sammen om udvikling af fælles fokus, forståelse, hvor I hver især sætter jeres viden og færdigheder i spil. I har i de sidste 2-3 år trænet vedvarende i jeres læringspraksis. 

 

Stahlschmidt.dk samarbejder med Feedbackinstituttet om indførelse af en feedbackkultur, hvor kompetencerne udvikles og forbliver på skolen, så alle er i en konstant lærende feedbackkultur. 

Vi arbejder med skoler hvor en skoles lederteam på forhånd er motiveret til at ville indføre en blivende feedbackkultur. Et element er uddannelse af en lokal feedbackagent.

Vi tilpasser forløb således at udgifterne tilpasses efter økonomiske midler og personalekapital.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os
Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon