June 9, 2017

Please reload

Seneste blogindlæg

Hvem er bedsteforældrene, når forældrene bliver skilt?

August 19, 2017

1/3
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Få følelserne ud af skabet!

May 26, 2017

 

 

Det sværeste er at stå helt alene – udelukket fra et fællesskab med en partner eller med en gruppe. Det påvirker  ikke alene vores humør, vores sindstilstand, men også kroppen. Vi har mindre at stå imod med, får lettere infektioner og vi har mindre at give til vores omgivelser. Derfor kommer man let havne i en ond cirkel. 

Helt grundlæggende er vi skabt til at være knyttet til et – eller til flere andre mennesker.  Nærheden opfylder vores basale behov for tryghed og omsorg. Det er ikke kun babyen, barnet, den unge teenager, men også det modne- såvel som det gamle menneske, der har behov for at være knyttet til og have gode relationer til andre. 

Vores gentagne skift af miljø og dermed relationer i løbet af dagen kan være udfordrende, i samspil med andre mennesker. Fra vuggestuen til mødet med chefen, i omklædningsrummet, mellem trafikanterne osv. Vi bliver måske glade, lettet, fortvivlet, sure, tvivlende, utålmodige osv. Vores nervesystem bliver påvirket og vi oplever nogle følelser – måske gode- måske dårlige. Det er rigtig godt at få følelserne ud af skabet, men af og til bliver de hobet op til små knuder, som går ud over en selv, men også omgivelserne.  

 

Stahlschmidt.dk gennemfører parterapi. Vi arbejder efter den evidensbaserede afprøvede interventionsmodel EFT- EmotionsFokuseret parTerapi, som skaber gode resultater. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os
Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon